Poslovno savjetovanje iz područja ISO standarda i zaštite osobnih podataka

Korektiva, obrt za usluge poslovnog savjetovanja je osnovan 2014. godine. Ističemo naše višegodišnje iskustvo u uvođenju ISO standarda u mala i srednja poduzeća na području RH. Specijalizirani smo za norme ISO 9001, ISO 37001, 14001, 45001 i 50001. Od 2018. godine nudimo usluge usklađenja poslovanja tvrtki i obrta sa zahtjevima Uredbe 2016/679 (GDPR). Svaki klijent nam je od velike i jednake važnosti i u ovaj posao unosimo entuzijazam, volju i fleksibilnost pristupa.

Ja, Jasmina Hudić, vlasnica obrta, voditelj sam usklađivanja (Compliance Manager) i posjedujem certifikat Vodeći ocjenitelj (Lead auditor), te Menadžer kvalitete ISO 9001 i antikorupcije ISO 37001, dok sam za ostale ISO norme certificirani interni auditor.

Naše dosadašnje iskustvo uvođenja Sustava upravljanja sukladno navedenim međunarodnim ISO standardima za tvrtke i obrte iz različitih djelatnosti, uz ostvarenu uspješnu poslovnu suradnju sa brojnim organizacijama, nas je dovelo do značajnih preporuka renomiranih klijenata, koji su uz nas uspješno pripremljeni za certifikaciju. Mnogi od naših cijenjenih klijenata su svoje poslovanje, uz našu pomoć, uskladili sa zahtjevima Uredbe 2016/679 (GDPR).

KLIJENTI O KOREKTIVI:

Ako trebate ISO certifikate preporučamo KOREKTIVU , vrlo odgovorno poslovno uz prihvatljivu cijenu, dobit ćete kvalitetnu uslugu.“ Obrt Interijer Montaža
„Bilo nam je zadovoljstvo što smo „nelagodu“ uvođenja sustava kvalitete „ublažili“ vašim savjetima i prisustvom na certifikacijskoj provjeri.“ 5E d.o.o.